Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

12 april 2018 | 23:00

Michael C. Hall kan tänka sig att göra en fortsättning av "Dexter"

"Med tanke på hur serien slutade finns det en möjlighet för oss att återvända till "Dexter"."
"Dexter" var länge en av Showtimes mest hyllade och älskade tv-serier. Men likt "Lost" lyckades seriens manusförfattare att väcka fansens vrede med ett slut i finalavsnittet, som inte riktigt föll de flesta i smaken.
 
Variety fick under en intervju igår med Michael C. Hall, som spelade huvudrollen som Dexter i "Dexter", honom att svara på huruvida den senaste tidens revival-boom kan vara något för "Dexter"-fansen att hoppas på.
 
- Kanske. Med tanke på hur serien slutade finns det en möjlighet för oss att återvända till "Dexter". Jag har ännu inte, för egen del, lyckats komma på eller höra någon annans idé kring något som känts värt att göra. Men säg aldrig aldrig.
 
 
Även om Michael C. Halls uttalande knappast är någon slags garanti för att en ytterligare säsongen av "Dexter" kan få grönt ljus hos Showtime - är det ändå en dörr som nu öppnas på glänt, under en tid när en "Roseanne"-revival lyckas locka hela 25 miljoner tittare till premiären av sin nya säsong. Det skulle därför inte förvåna mig om en ytterligare säsong, med möjlighet att avsluta serien på ett mer värdigt sätt, skulle kunna bli av vartefter. 
 
Skulle du vilja se en fortsättning av "Dexter" - och vad tyckte du om finalavsnittet? Kommentera gärna nedan!
| 12 april 2018 23:00 |