Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

24 januari 2018 | 23:00

Meryl Streep spelar Alexander Skarsgårds mamma i "Big Little Lies"

Den andra säsongen av "Big Little Lies" har landat en av världens mest respekterade skådespelerskor; Meryl Streep.
*Spoilervarning för vad som händer med Alexander Skarsgårds karaktär under första säsongen av "Big Little Lies"*
 
Enligt Variety kommer Meryl Streep att spela Mary Louise Wright, Perry Wrights (som spelas av Alexander Skarsgård) mamma. Av fruktan för sina barnbarns välmående, i efterdyningarna av hennes sons Perrys dödsfall, beger sig Mary Louise till Monterey för att få svar på vad som egentligen hände.
 
För bara drygt en dag sedan rapporterade vi om att Alexander Skarsgård också var klar för den andra säsongen av "Big Little Lies". Han sade då att han inte ens med säkerhet visste att hans karaktär var död, men i och med beskrivningen för Streeps rollfigur så verkar Skarsgård onekligen vara död. 
 
 
Det verkar därför mest sannolikt att Alexander Skarsgårds nya scener lär handla om olika tillbakablickar. Det återstår fortfarande att se i hur pass stor utsträckning de kommer att använda Skarsgård - men det känns troligt att en hel del av dessa tillbakablickar lär ske mellan Nicole Kidman, Meryl Streep och Skarsgård.
 
Med sina 21 Oscarsnomineringar, nu senast för "The Post" (se bilden längst upp), innehar Streep rekordet för flest nomineringar av alla skådespelare. Hon är utan tvekan en gigant i filmbranschen - och kan nu även erövra tv-marknaden.
 
Den andra säsongen av "Big Little Lies" har premiär någon gång under 2019, precis som sista säsongen av "Game of Thrones" och den tredje säsongen av "True Detective". Nu är frågan om det ens är möjligt för konkurrenterna att utmana HBO:s utbud under 2019?
 
Vad tycker du om HBO:s val av mamma till Skarsgårds karaktär? Kommentera gärna nedan!
| 24 januari 2018 23:00 |