Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

12 november 2022 | 19:00

Meredith Grey tar farväl av “Grey’s Anatomy” i ny teaser

Sjukhuset i “Greys Anatomy” kommer få en kirurg mindre när Meredith Grey lämnar in sin avskedsansökan i februari. Inför uppsägningen har ABC släppt en teaser för det kommande avsnittet.
Säsong 19 av “Grey’s Anatomy” blir den sista för seriens huvudperson, Meredith Grey (Ellen Pompeo). Karaktären flyttar till Boston och enligt Deadline sänds hennes sista avsnitt redan i februari i USA.
 
Inför premiären av säsong 19:s andra del, har skaparna släppt en trailer som visar Pompeos utträde från serien:
 
 
Men Meredith Grey är inte helt borta från “Grey's Anatomy”. I resterande avsnitt av säsongen kommer Pompeo att agera som berättarröst och det finns en möjlighet att skådespelaren återvänder i framtida säsonger på samma sätt.
 
Det är även bekräftat att vi kommer få se Pompeo framför kameran i den kommande säsongsavslutningen.
 
Om “Grey’s Anatomy” får en tjugonde säsong är i dagsläget inte bekräftat. Utöver Ellen Pompeo är Chandra Wilson (Miranda Bailey) och James Pickens Jr. (Richard Webber) kvar från seriens ursprungliga rollista. Alla säsonger av "Grey's Anatomy" finns att se på Disney+.
 
Härnäst kommer Pompeo att vara huvudperson i en miniserie för Hulus räkning, som handlar om ett par som adopterar ett barn med en ovanlig form av kortvuxenhet.
 
Bör man avsluta “Grey’s Anatomy” på direkten eller förtjänar serien att fortfarande hållas i liv?
| 12 november 2022 19:00 |