Film

Skribent

Alexander Dunerfors

3 november 2015 | 13:00

Vi kan få mer Wolverine i ”X-Men: Apocalypse”

Hugh Jackman spelar in nya scener i vinter.
”X-Men: Apocalypse” har kallat till nya inspelningsdagar i januari, vilket kan vara goda nyheter för fans av Wolverine. Hugh Jackman drar på sig klorna och den kaxiga attityden på nytt för kompletterande scener. 

ComicBook.com skriver att regissören Bryan Singer och utvalda skådespelare ska tillbaks till studion i Montreal, där större delen av filmen spelades in tidigare i år. 

Efter att ha utforskat 60-talets unga mutanter i ”X-Men: First Class” och tagit en tripp till 70-talet i ”X-Men: Days of Future Past” har historien nått 80-talet, där en urgammal och allsmäktiga mutant kallad Apocalypse vaknar till liv igen.

I den stjärnspäckade rollistan finns Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, James McAvoy, Nicholas Hoult och Rose Byrne. Oscar Isaac spelar storskurken. Olivia Munn, Kodi Smit McPhee, Tye Sheridan och Sophie Turner är några av de nya mutanterna.

Nu dröjer det iallafall inte länge innan vi får se de första klippen. Singer lovar på Instagram att en första teaser-trailer kommer inom kort.

”X-Men: Apocalypse” får biopremiär 27 maj 2016. 
| 3 november 2015 13:00 |