Serie

Skribent

MovieZine

4 maj 2022 | 15:15

Mer "Kärlek & anarki" på Netflix i sommar

Den andra säsongen av svenska Netflixserien "Kärlek & Anarki" har premiär den 16 juni. I nya roller syns bland andra David Dencik.
Då är det bara att kasta sig in i litteraturens mörka gap igen! Sofie, Max och hela gänget på Lund & Lagersted är tillbaka i sommar. Gör dig redo för mer drama, mer anarki och en stor dos kärlek i säsong 2 - här är första trailern:
 
 
Sofie (Ida Engvoll) är nu nyskild och försöker skapa sig ett nytt liv som ska inkludera Max (Björn Mosten). Men oförutsägbara händelser gör att hon plötsligt befinner sig mitt i en livskris, vilket även får stora konsekvenser för Max och ingenting blir som de har tänkt sig. 
 
Samtidigt fortsätter det lilla förlaget att kämpa sig fram med den traditionella litteraturvärlden på ena sidan och alla de nya möjligheter som samtiden erbjuder på den andra. Det dröjer inte länge innan konflikterna haglar mellan gammalt och nytt, mellan den stora konsten och ekonomiska realiteter. Vad är rätt och fel, normalt och onormalt, vad är egentligen äkta – och spelar det ens någon roll? 
 
För regin står seriens skapare Lisa Langseth ihop med Emma Bucht. I nya roller syns David Dencik och Marina Bouras. Den andra säsongen av "Kärlek & Anarki" får premiär på Netflix den 16 juni. 
| 4 maj 2022 15:15 |