Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

26 november 2015 | 11:30

"Men in Black 4" kommer att handla om en kvinnlig agent

Men kommer Will Smith tillbaka?
I september avslöjade producenterna Walter F. Parkes och Laurie MacDonald att "Men in Black 4" inte bara blir en reboot, utan också början på en helt ny trilogi MIB-filmer. 


- Det kommer vara en prominent kvinna i svart i den fjärde filmen.

I maj 2013 fick manusförfattaren Oren Uziel uppdraget att skriva manus till både "Men in Black 4" och "22 Jump Street", varav den sistnämnda släpptes förra året. Varken Tommy Lee Jones eller Will Smith verkade aktuella för en återkomst till filmserien då, men Walter F. Parkes sa nyligen:

- Räkna aldrig bort Will.

Det är oklart om regissören av de tre första filmerna, Barry Sonnenfeld, kommer att återvända även en fjärde gång. Parkes  utvecklar:

- Vi är ganska tidigt i processen just nu. Vi ser på de första tre filmerna som en trilogi, där vi försökte berätta en historia om de där två karaktärerna (J och K) och deras förhållande. Det låter fånigt därför att det rör sig om en rolig sci-fi-komedi, men när man arbetar på den sortens saker så vill man gärna försöka hitta en tematisk bas under allting. Nu tittar vi på olika sätt att återuppfinna oss. Men det är en underbar värld att ge sig in i igen.


Linda Fiorentino från "Men in Black".
| 26 november 2015 11:30 |