Film

Skribent

Tobias Andersson

18 februari 2023 | 15:25

Tina Fey återvänder som mattelärare i ”Mean Girls”-musikalen

Tonårskomedin från 2004 kommer tillbaka på bio i form av en musikal! Rollistan är klar och Tina Fey gör comeback som favoritläraren fröken Norbury och Tim Meadows som rektorn.
För några år sedan blev den uppskattade High School-komedin med Lindsay Lohan scenmusikal på Broadway. Nu är Broadway-musikalen (som bygger på filmen) på väg att filmatiseras och produktionen startar redan nästa månad.
 
Troligtvis får vi oss en tonårsskildring i modern nutid där karaktärerna tar ton tillsammans, typ som en remake med lite sång och dans inblandat.
 
Precis som originalfilmen är det komikern Tina Fey som står för både manus och produktion, så förhoppningsvis har hon stenkoll på vad hon pysslar med och kommer nog inte göra ”Mean Girls”-fansen besvikna. Och på tal om fan-service så har hon den glädjande nyheten att hon och Tim Meadows kommer att reprisera sina lärarroller.
 
Hon kommer alltså att återvända som matteläraren Norbury och Tim som rektorn som har en crush på henne i originalfilmen.
 
– Jag och Tim Meadows kommer att komma tillbaka i våra roller. Lärare jobbar för evigt, sa Tina Fey när hon besökte Late night with Seth Meyers.
 
Rektorn på jakt efter "burnbooks" och kärleken - även Tim Meadows gör comeback i sin rektors-roll.
 
Är du peppad på att få se en nyversion av ”Mean Girls” med sång och dansnummer?
| 18 februari 2023 15:25 |