Spel

Skribent

Anders Eklöf

22 april 2020 | 10:42

Massor med nytt innehåll på gång till "Animal Crossing: New Horizons"

Nintendo har släppt en trailer som visar upp en hel del nya inslag till det populära spelet "Animal Crossing: New Horizons".
Även om vi på MovieZine kallade "Animal Crossing: New Horizons" för ett "småputtrigt tidsfördriv" i vår recension, är det svårt att undgå hur pass populärt spelet faktiskt är.
 
Sociala medier är översvämmade av bilder på snyggt inredda hus, spelarnas favoriter bland invånarna och diskussionerna om de hett eftertrakade rovorna som går att sälja dyrt verkar aldrig ta slut.  
 
På torsdagen den 23 apil släpps en gratis uppdatering till spelet, som utökar innehållet en hel del. 
 
 
I den nya uppdateringen kommer bland annat sengångaren med det svenska namnet Leif att besöka ön, för att sälja buskar och blomfrön. Dessutom kan räven Redd dyka upp med sitt fartyg för att sälja konst och unika möbler. Konsten kan sedan doneras till museet, som alltså kommer få ett konstgalleri i och med uppdateringen. 
 
Från den 23 fram till den 4 maj pågår även "Nature Day"-evenemanget, där du får extra så kallade "Nook Miles" när du gör sysslor relaterade till naturen som att till exempel plantera träd och vattna blommor. 
 
I trailern avslöjas även några andra kommande evenemang, som "May Day Tour" (mellan 3-7 maj), "International Museum Day" (mellan 18-31 maj) och "Wedding Season" (mellan 1-30 juni).
 
Läs gärna vår recension av spelet här 
 
Vad tycker du om "Animal Crossing: New Horizons"?  
| 22 april 2020 10:42 |