Serie

Skribent

Alexander Kardelo

30 september 2022 | 08:37

Marvels "Armor Wars"-serie blir biofilm istället

Ändrade planer för projektet som sätter Don Cheadles War Machine i fokus.
Marvel Studios planerade tv-serie "Armor Wars" blir film istället. Detta för att "berätta historien på rätt sätt", enligt källor till Hollywood Reporter.
 
I "Armor Wars" kommer vi få återse Colonel James “Rhodey” Rhodes aka War Machine, spelad av Don Cheadle. Annars är inte mycket känt om handlingen, eller vilka andra bekanta karaktärer från MCU som kan tänkas medverka. Tidigare har man sagt att tv-serien skulle handla om "vad som skulle kunna hända om en av Tony Starks värsta mardrömmar blev sann: Vad händer om hans teknologi hamnar i fel händer?"
 
Robert Downey Jr som Iron Man och Don Cheadle som War Machine.
 
Det här är den andra stora nyheten på kort tid som ruskar om Marvels schema. Tidigare i veckan fick vi veta att "Blade" förlorat sin regissör och sannolikt blir försenad. "Armor Wars" har ännu inget klart start- eller premiärdatum.
 
Cheadle, som spelat karaktären sedan "Iron Man 2", syns närmast i en annan Marvelserie på Disney+, "Secret Invasion" mot bland andra Samuel L. Jackson. Den släpps på streaming under 2023 och kommer att sätta grunden för händelserna i "Armor Wars".
| 30 september 2022 08:37 |