Film

Skribent

Mats Karlsson

18 juni 2018 | 17:15

Marvelfan har sett "Avengers: Infinity War" 100 gånger på bio

17-åriga Kieran har lagt ner hela 267 timmar på att kolla in senaste Marvelsuccén.
"Avengers: Infinity War" har gått som tåget på biograferna världen över och flera biobesökare har säkert sett filmen några gånger. Men ett fan i England sticker verkligen ut, för han har sett "Infinity War" hela 100 gånger på bio.
 
Det är 17-åriga Kieran Harvey i Staffordshire har verkligen utnyttjat sitt Movie Pass (ett biokort som ger användaren obegränsad tillgång till filmerna). Att filmen är 2 timmar 40 minuter lång var inget som avskräckte Marvelfantasten.
 
- Jag hade inte planerat att se den så många gånger, det bara blev så. Jag går ju på bio väldigt ofta, jag såg "Black Panther" 30 gånger och "Deadpool 2" 20 gånger. "Avengers: Infinity War" kändes så annorlunda mot det jag har sett förut och jag älskade filmen så mycket att jag gick så ofta jag kunde, säger Kieran Harvey till brittiska sajten Unilad.
 
 
Den imponerande tiden som Kieran har lagt på "Avengers: Infinity War" är 267 biotimmar, eller 16 000 minuter om man så vill. Kieran har sparat alla biokvitton för sina besök, som du kan kolla in på den här videon.
 
Vad är ert biografrekord? Någon som kommer i närheten av Kieran?
| 18 juni 2018 17:15 |