Serie

Skribent

MovieZine

25 oktober 2017 | 14:15

Marvel-serien ”Runaways” börjar sändas på HBO Nordic den 22 november

Tänk om du upptäckte att dina föräldrar var onda?
Ett gäng tonåringar slår sig ihop för att bekämpa sina egna föräldrar, då de upptäcker att dessa ingår i en kriminell organisation kallad The Pride. Det är upplägget i Marvel-serien ”Runaways”, som kommer till Sverige under november.

Gruppen består av Alex – en stolt och högljudd nörd som spenderar sin tid med dataspel, Nico – som med sin uppenbarelse visar sitt avståndstagande från både vänner och familj, Karolina – som ser perfekt ut på ytan men därunder ser det helt annorlunda ut, Gert – en lilahårig upprorstjej, Chase – en sportig lacrossespelare och Molly – en käck och positiv tjej med ett stort behov av att få höra till.

I rollerna ser vi Rhenzy Feliz som Alex Wilder, Lyrica Okano som Nico Minoru, Virginia Gardner som Karolina Dean, Ariela Barer som Gert Yorkers, Gregg Sulkin som Chase Stein och Allegra Acosta som Molly Hernandez.
 
Se trailern till "Runaways" här:
 
 
”Runaways” första säsong består av 10 avsnitt. De första tre avsnitten premiärvisas den 22 november på HBO Nordic. Där kan man just nu också streama nya Marvel-serien "Inhumans".
 
Kommer du ge "Runaways" en chans? Kommentera nedan.
| 25 oktober 2017 14:15 |