Spel

Skribent

Anders Eklöf

20 september 2023 | 10:45

"Marvel's Avengers" är billigt innan det försvinner från butikerna

Crystal Dynamics rear ut sitt "Avengers"-spel för kaffepengar innan det försvinner från digitala butiker i slutet av månaden.
För några år sedan släpptes spelet "Marvel's Avengers" av Crystal Dynamics, som delade kritikerna rejält.
 
I spelet för du kontrollera olika kända superhjältar som Iron Man, Ms. Marvel och Hulken i både en berättelsedriven kampanj och flera onlinelägen. Spelet kritiserades dock för sina många buggar och dess mikrotransaktioner.
 
 
Idag har spelet det samlade betyget 67 av 100 på sajten Metacritic, medan det tappade nästan alla sina spelare på väldigt kort tid på Steam.
 
I början av året gick Crystal Dynamics ut med att de kommer sluta utveckla innehåll till "Marvel's Avengers" den 30 september och att det inte längre kommer gå att köpa i digitala butiker efter det.
 
Fram till dess kan du dock köpa spelet i dess Definitive Edition-utgåva (innehåller typ allt som släppts) för cirka 50 kronor på Playstation Store, Steam och Xbox. Du kan spela kampanjen och multiplayer, men det är oklart hur länge spelet kommer vara online.
 
 
Crystal Dynamics håller just nu på med ett nytt spel i "Tomb Raider"-serien i samarbete med Amazon, som blir en fortsättning på de klassiska spelen från 90-talet.
 
Har du spelat "Marvel's Avengers" eller ska du köpa det nu?
| 20 september 2023 10:45 |