Serie

Skribent

Alexander Kardelo

1 maj 2019 | 17:45

Två nya Marvel-serier är på väg till Hulu

Mer skräck i Marvels universum när ”Ghost Rider” och ”Helstrom” får premiär under 2020.
Marvel och Hulu fortsätter sitt samarbete med två nya serietidningsbaserade tv-serier. Under nästa år blir det premiär för både ”Ghost Rider” och ”Helstrom”, skriver EW.com.

”Ghost Rider” ska handla om Robbie Reyes, en antihjälte som blir övernaturligt bunden till en demon. Hans nya krafter låter honom hämnas å de oskyldigas vägnar, men kan kämpar också för att behålla kontrollen över Rider. Gabriel Luna som spelade rollen i tv-serien ”Agents of SHIELD” kommer tillbaka, men serien ska inte ses som en spin-off utan något eget.
 
 
”Helstrom” (som stavas ”Hellstrom” i serierna) handlar om Daimon och Ana Helstrom, som är son och dotter till en mystisk seriemördare. Artikeln avslöjar att ”syskonen har en komplicerad dynamik när de söker upp mänsklighetens absoluta avskum”.

Paul Zbyszewski (producent på ”Agents of SHIELD”) blir showrunner på ”Helstrom”, och han kallar serien för ”det mörkare, spännande hörnet av serietidnings-universumet”:

- Marvel är kända för hjärta, humor och action i alla sina serier, men nu lägger vi till skräck. Jag tror att vi har hittat ett sätt att skildra några av våra djupaste rädslor, genom vad våra två huvudpersoner upplever, säger han.
 
 
Streamingtjänster som Hulu behöver inte följa samma tv-regler som vanliga amerikanska tv-kanaler, och kanske kan vi faktiskt få mer vågade och råare serier med skräck i fokus. Hulu visar redan idag Marvels ”The Runaways”, och har ytterligare fem serier på väg - bland annat en vuxen och animerad version av ”Howard the Duck”.
| 1 maj 2019 17:45 |