Film

Skribent

Alexander Kardelo

12 februari 2019 | 12:45

"Howard the Duck" blir en av 5 nya Marvel-serier på Hulu

Marvels ”Howard the Duck” och ”MODOK” är några av serietidningshjältarna som ska få egna tv-serier.
Hulu verkar kopiera Netflix recept, och beställer ett gäng nya Marvel-serier till sin streamingtjänst skriver THR. Det ska bli fem animerade serier, som verkar rikta sig till en något äldre publik.

En serie som sticker ut är ”Howard the Duck”, som enligt den officiella beskrivningen följer ”Amerikas bråkiga favoritfågel som är fånge i en annan värld, och slåss för att komma hem med hjälp av sin ostoppbara bästis Beverly, innan onde Dr. Bong förvandlar honom till grillad anka.”

Vidare får vi möta Marvels "M.O.D.O.K." - en egomaniker och en superskurk med riktigt stort huvud och riktigt liten kropp. Han kämpar med att behålla kontrollen över sin onda organisation och sin krävande familj.
 
 
De två andra serierna är ”Hit Monkey”, en ”brutalt rolig hämndsaga” om en japansk snöapa, samt ”Tigra & Dazzler” om två bästa vänner och superhjältar i Los Angeles.

Slutligen kommer de alla att ofrivilligt mötas i tv-serien ”The Offenders”, där det är upp till denna brokiga skara att rädda världen och universum.
| 12 februari 2019 12:45 |