Film

Skribent

Viktor Eriksson

10 april 2024 | 20:30

Margot Robbies nya projekt efter “Barbie" – gör film om brädspelet Monopol

Produktionen uppges ha ett tydligt fokus för vad det ska bli för film.
Margot Robbie fortsätter att ösa på efter den enorma framgången med “Barbie”. Nu är det klart att hennes produktionsbolag LuckyChap och hennes samarbetspartners Tom Ackerley och Josie McNamare kommer att producera en live-action-film baserad på det kända brädspelet Monopol. Filmen görs tillsammans med Lionsgate och även Monopol-ägaren Hasbro Entertainment är med och producerar, rapporterar Variety.
 
Just nu är det okänt hur produktionen kommer välja att göra en långfilm av Monopol. Ett brädspel som främst är känt för att ingen spelar färdigt det, eftersom när en spelare väl börjar dominera spelplanen så blir det snabbt en dyster upplevelse för alla andra. Lionsgates Adam Fogelson uppger likväl att LuckyChap ska ha ett “tydlig fokus” för filmen.
 
För ofullständiga partier till trots är Monopol oavsett världens mest kända brädspel och har sålt nära på en halv miljard exemplar sedan det släpptes 1935. Om Margot Robbie & co kommer att kunna återupprepa sin bedrift med “Barbie”-filmen här återstår att se.
 
Sedan tidigare är det även känt att Margot Robbie ska göra film av Deadpool-skaparens kvinnliga superhjälte Avenegelyne, det populära dataspelet “The Sims” och redan i år spelar hon in en film med den hyllade doldisregissören Kogonada.
 
Vem hade du velat se i rollen som Mr. Monopoly?
 
| 10 april 2024 20:30 |