Film

Skribent

Viktor Eriksson

7 februari 2024 | 22:40

Margot Robbie har valt sitt nästa filmprojekt efter “Barbie”

Börjar spela in hemligt projekt med regissör känd från internet i vår.
“Barbie” blev förra årets största film. Nu har filmens producent och huvudrollsinnehavare Margot Robbie valt sitt nästa projekt och har bestämt sig för att ta all sin stjärnglans till doldisregissören Kogonada, rapporterar Deadline.
 
Kogonadas intåg i filmvärlden inledes faktiskt som en videoessäist som analyserade filmer och tv-seriers strukturer online. Under 2017 debuterade han som regissör med “Columbus” där John Cho spelade huvudrollen, en liten men hyllad film som också gick okej kommersiellt.
 
Under 2021 fick Kogonada sedan draghjälp av produktionsbolaget A24 och Colin Farrell och gjorde “After Yang”. Filmen välte inte biljettkassorna direkt men många av de som faktiskt gick och såg den har hyllat den som en av de bästa filmerna under hela 2000-talet.
 
Nu är frågan om Margot Robbies popularitet kommer vara tillräckligt för att ta Kogonada in i de riktigt stora ligorna. Och kanske till sist även ro hem lite tunga skådespelarpriser för skådespelerskan.
 
Vad filmen kommer handla om är än så länge hemligt men klart är att Kogonada återigen tar hjälp av Colin Farrell och att manuset skrivs av Seth Reiss ("The Menu"). Inspelningarna drar igång i vår i Kalifornien, USA.
| 7 februari 2024 22:40 |