Film

Skribent

Jakob Åsell

29 juli 2019 | 12:50

Manusförfattaren: "Fast & Furious in Space" är inte uteslutet

Skaparna bakom "The Fast and the Furious"-filmerna stänger inga dörrar för var filmserien kan ta vägen.
"The Fast and the Furious"-franchisen bryter ny mark i sommar genom sin första spin-off "Fast & Furious: Hobbs & Shaw" med The Rock och Jason Statham i rollerna. I de senaste filmerna har vi sett bilar hoppa ut från både flygplan och skyskrapor samt en biljakt mot en ubåt. Men manusförfattaren Chris Morgan, som skrivit alla "Fast and the Furious"-filmer sen "Tokyo Drift" (2006) utesluter inte att fortsätta vidga filmserien till oanade horisonter, kanske till och med nya planeter?
 
I en intervju i samband med "Hobbs & Shaw" berättar Morgan att han är villig att gå hur långt som helst för att höja ribban i filmserien, så länge inte filmernas stunts bryter mot fysikens lagar till gränsen att publiken inte längre tror på det dem ser och på så vis slutar bry sig om karaktärerna:
 
– Inget är uteslutet så länge vi behåller publikens intresse och engagemang.
 
Vilket väckte en fråga om vi kommer få se en rymd-baserad "Fast and the Furious"-film i stil med James Bond-filmen "Moonraker"?
 
– Inget är uteslutet. Absolut ingenting. Det måste bara vara coolt och bra. Det är det viktigaste, svarade Morgan.
 
 
I en annan intervju med Screen Rant svarade "Fast & Furious 8"-regissören F. Gary Gray såhär på rymdfrågan:
 
– Yttre rymden? Jag hade inte uteslutit någonting i den här franchisen. När jag läste "ubåt" tänkte jag "OK, allt är möjligt (skratt). Jag har inte läst "Dom on Mars" ännu, men visst, man vet aldrig.."
 
 
Hade ni velat se "Fast & Furious in Space"?
 
| 29 juli 2019 12:50 |