Film

Skribent

Alexander Dunerfors

4 juli 2015 | 08:00

Manuset till ”Justice League Part 1” är klart

Zack Snyder påbörjar inspelningen direkt efter ”Batman v Superman”.
DC Comics och Warner Bros skämtade inte när de presenterade sin ambitiösa plan på 9 filmer i höstas. ”Batman v Superman” och ”Suicide Squad” har teasat oss med bilder och inspelningsklipp på sistone, ”Wonder Woman” går snart in i produktion - och nu är manuset till ”Justice League” klart. Om bara ett par år ser vi förhoppningsvis början på ett filmuniversum lika framgångsrikt som Marvels.

I senaste Entertainment Weekly (via Moviewebkan man läsa att Chris Terrio (”Argo”) har färdigställt manus till ”Justice League Part 1”, planerad för biopremiär i november 2017. Han har arbetat utifrån David S. Goyers utkast. Zack Snyder kommer att ta sig an superhjältefilmen så snart ”Batman v Superman: Dawn of Justice” haft premiär till våren. 

I en intervju pratar regissören också om vilka skurkar som Batman, Superman och de andra kan tänkas få möta:

- Jag minns hur vi pratade om vem som borde bli nästa skurk. Vi kan inte göra en till utomjordisk invasion. Brainiac kommer förr eller senare. Metallo, tror jag, var menad att bli skurken i den här filmen (”Batman v Superman”). 

Under Comic Con nästa helg borde vi få veta mycket mer om Snyders planer för Justice Leagues framtid. Den första filmen följs av "Justice League Part 2" under 2019.

Vem hoppas ni få se som the big bad i "Justice League"-filmerna? Kommentera nedan.
| 4 juli 2015 08:00 |