Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

27 januari 2018 | 08:00

Maisie Williams avslöjar vilken månad "Game of Thrones" återvänder

Det har länge varit klart att den sista säsongen av "Game of Thrones" kommer att dröja till 2019 - men nu har även månaden för fortsättningen avslöjats.
 
Under en intervju med Metro om sin roll i den kommande stop motion-filmen "Early Man", av "Wallace & Gromit"-skaparen, avslöjade Williams vilken månad vi kan förvänta oss att se det första avsnittet - ur den sista säsongen av "Game of Thrones".
 
- Vi avslutar inspelningarna i december [2018] och det första avsnittet ur den sista säsongen har premiär i april [2019]. Det är fyra månader att få klart de här gigantiska avsnitten på, det är väldigt mycket som ska läggas till innan allt är klart. Det finns ingen anledning att försöka skynda på det mer än så. Vi är skyldiga våra fans att verkligen göra den sista säsongen till den bästa möjliga.
 
HBO har givetvis inte bekräftat dessa uppgifter i nuläget - för varför skulle de göra det? Jag betvivlar inte för en sekund att Williams har berättat vad som verkligen är planen, i nuläget. Men så länge HBO inte bekräftar uppgifterna kan de ändra sig hur de vill utan att behöva motivera något.
 
 
"Game of Thrones"-säsongerna 2-6 hade alla premiär i april. Det är nämligen vanligtvis under april och maj som de största tv-serierna släpps - för att ligga färskt i minnet hos tv-akademin när det ska rösta fram nomineringarna inför årets Emmygala (vilket görs i början av juni varje år).
 
Nu har vi med andra ord äntligen en månad att börja räkna ned till - tyvärr innebär det att vi fortfarande har drygt 15 månader kvar innan den sista säsongen av "Game of Thrones" är tillbaka.
 
Vad tycker du om att "Game of Thrones" fortfarande ser ut att vara 15 månader bort - är det värt den långa väntan? Kommentera gärna nedan!
| 27 januari 2018 08:00 |