Film

Skribent

Oskar Möller

19 januari 2023 | 09:30

M3GAN återvänder till biodukarna 2025

Knappt har årets första box office-jubel lagts sig förrän producenterna planerar en retur för "M3GAN" - till Chuckys förtret. Den nya filmen kommer få premiär någon gång under 2025.
 
Hur vi tänker oss att M3GAN ska agera till vardags - att läsa godnattsagor för söta småbarn
 
Allison Williams och Violet McGraw återvänder båda i sina respektive roller. Även ursprungsfilmens manusförfattare Akela Cooper kommer tillbaka för att skriva uppföljaren.

Gemma (Williams) skapade M3GAN för att skydda sin systerdotter Cady (McGraw) från allt ont i filmen - ett ödesdigert beslut som hemsökte henne när androiden återvann kontrollen över sitt eget medvetande - och visade sig vara en något... överbeskyddande banrnvakt.
 
Vad M3GAN faktiskt gör med sin fritid- mördardanser som får TikTokers att gråta av avund.
 
M3GAN,” som är kort för "Model 3 Generative Android", kom upp på biodukarna i januari och har haft ett veritabelt segertåg över världen med över 91 miljoner dollar inspelade hittills, enligt Variety.
Men redan innan den första filmens monstersuccé var ett faktum hade filmens producenter - skräckfilmsgiganterna James Wan och Jason Blum - på känn att de ville göra en uppföljare.
- Efter att vi såg filmen för första gången, kände vi båda att en uppföljare verkligen skulle funka. Vi bröt mot kardinalregeln och började snacka uppföljare innan M3GAN ens var släppt, avslöjade Blum i en intervju för Variety.
 
Är ni taggade på att se en uppföljare till M3GAN?
| 19 januari 2023 09:30 |