Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

19 december 2019 | 22:40

"Lucifer" är årets mest sedda streamingserie

Streamingkriget må ha börjat på allvar under 2019, men på listan över årets 20 mest streamade tv-serier kommer hela 19 stycken av dem från Netflix.
Appen "TV Time" har sammanställt en lista över årets mest streamade tv-serier, från en streamingtjänst, baserat på data från sina miljontals användare världen över. Det bör visserligen kanske tilläggas att serier som "The Walking Dead" (AMC), "Game of Thrones" (HBO) och "NCIS" (CBS) alltså inte räknas som streaming/internet-serier, för även om de också går att se via kanalernas egna streamingtjänster så räknas de inte in bland serierna som enbart går att se via en streamingtjänst.
 
Årets mest populära streamingserie "Lucifer" skulle däremot under sina tidigare säsonger, innan den lades ned av den amerikanska tv-kanalen Fox, inte ha kunnat kvalificera sig på denna lista. Det är inte heller särskilt förvånande att vi hittar omåttligt populära "Stranger Things" på listans andraplats.
 
Den enda serien som inte kommer från Netflix är Hulu-serien "The Handmaid's Tale" och endast två av serierna på listan är på ett annat språk än engelska, "Money Heist" (spanska, "La Casa de Papel") och "Dark" (tyska). Här nedan kan du ta del av hela listan:
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 

Läs också: De 5 sämsta tv-serierna från 2019

 
Vilka tv-serier på listan har du hunnit se under 2019? Kommentera gärna nedan! 
| 19 december 2019 22:40 |