RYKTE

Skribent

Alexander Kardelo

3 januari 2023 | 13:00

Senaste Bond-kandidaten kommer från ”Emily in Paris”

Är det Lucien Laviscount som ska ta över stafettpinnen efter Daniel Craig och "No Time to Die"?
Nytt år, nya 007-kandidater att slänga in på rykteskarusellen som aldrig slutar att snurra.
 
Den senaste hemligstämplade MI6-rapporten menar att skådespelaren Lucien Laviscount har ”fångat producenten Barbara Broccolis intresse”. Skådespelaren slog igenom i brittiska såpan ”Coronation Street” och har medverkat i serier som ”Scream Queens” och ”Snatch”. Netflix-tittare känner nog igen honom från ”Emily in Paris” där han spelar pojkvännen Alfie. Laviscount har också synts i svenska dramaserien ”Threesome” på Viaplay.
 
Large 3c2d859313afd942b650929444c58fe3 eip 209 unit 03710r
Lucien Laviscount med Lily Collins i "Emily in Paris".
 
30-årige Lucien verkar vara i helt rätt ålder med tanke på att Bond-producenterna söker efter en yngre ersättare till Daniel Craig, någon som kan bära upp rollen i åtminstone tio år. Daily Mail spekulerar också i att ”de söker efter en etnisk minoritet till rollen så att filmserien kan spegla det moderna samhället”. Kort sagt: kanske är det på tiden med en svart James Bond?
 
Ur Viaplay-serien "Threesome".
 
Eftersom detta rykte kommer från en brittisk skvallertidning bör det tas med en viss nypa salt. Vi förmodar att varenda brittisk skådis kommer att provfilma eller omnämnas som en potentiell superspion det kommande året, innan Broccoli och hennes team gjort sitt stora beslut. 
 
Andra potentiella kandidater till den ikoniska rollen som nämnts på sistone är Aaron Taylor-Johnson (”Bullet Train”) och Dan Stevens (”The Guest”).
 
Med tanke på att nye Bond ska vara 30-ish lär fansens favoriter som Henry Cavill, Tom Hardy och Idris Elba dessvärre vara för gamla för rollen. 
| 3 januari 2023 13:00 |