Serie

Skribent

Viktor Eriksson

15 november 2023 | 22:45

Lisa Kudrow tackar Matthew Perry för de “bästa 10 åren en människa kan få ha”

“Tack för allt jag lärt mig om ELEGANS och KÄRLEK genom att lära känna dig” skriver skådespelerskan.
Då har även Lisa Kudrow gjort sitt första offentliga uttalande om sin avlidna vän och kollega Matthew Perry. De båda skådespelarna spelade Phoebe och Chandler i den omåttligt populära tv-serien “Vänner” mellan 1994 och 2004.
 
“Spelade in piloten, Friends Like Us, som plockades upp direkt, vi var på NCB Upfront. Då... Du föreslog att vi skulle spela poker OCH du gjorde det så roligt när vi först blev vänner. Tack för det”, skriver Lisa Kudrow ett inlägg på Instagram.
 
“Tack för att du fick mig att skratta så mycket att mina muskler värkte och tårar rann ner i ansiktet VARJE DAG. Tack för ditt öppna hjärta i en sexvägs relation som krävde kompromisser. Och mycket "samtal”.”
 
Hon fortsätter.
 
“Tack för att du dök upp på jobbet när du inte var frisk och då, var helt lysande. Tack för de bästa 10 åren en människa får ha. Tack för förtroendet. Tack för allt jag lärt mig om ELEGANS och KÄRLEK genom att lära känna dig. Tack för den tid jag fick ha med dig, Matthew.”
 
I och med detta har samtliga fem av de kvarvarande huvudrollerna från “Vänner” kommenterat Matthew Perrys bortgång. Skådespelaren gick bort i sitt hem den 28 oktober. Han blev 54 år gammal.
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Lisa Kudrow (@lisakudrow)

 
| 15 november 2023 22:45 |