Serie

Skribent

Viktor Eriksson

15 november 2023 | 20:45

Jennifer Aniston delar SMS från Matthew Perry efter hans bortgång

"Matty, jag älskar dig så mycket och jag vet att du nu vilar i frid och är fri från smärta”, skriver skådespelerskan.
Nu har även Vänner-stjärnan Jennifer Aniston gjort sitt första uttalande sedan hennes kollega och vän Matthew Perrys plötsliga bortgång den 28 oktober. Jennifer Aniston och Matthew Perry spelade Rachel och Chandler på den omåttligt populära tv-serien “Vänner” mellan 1994 och 2004.
 
På Instagram skriver Aniston:
 
Åh, jösses, det här har skurit djupt... Att behöva säga adjö till vår Matty har varit en galen våg av känslor som jag aldrig har upplevt tidigare. Vi upplever alla förlust någon gång i våra liv. Förlust av liv eller förlust av kärlek. Att verkligen SITTA i den här sorgen låter dig känna ögonblicken av glädje och tacksamhet över att ha älskat någon så djupt. Och vi älskade honom djupt”.
 
Hon fortsätter.
 
“Han var en sådan del av vårt DNA. Det var alltid vi sex. Det här var en vald familj som för alltid förändrade kursen för vilka vi var och vad vår väg skulle ta oss. För Matty visste han att han älskade att få folk att skratta. Som han själv sa, om han inte hörde “skrattet” trodde han att han skulle dö. Hans liv hängde bokstavligen på det. Och som han lyckades med det. Han fick oss alla att skratta. Och skratta mycket.”
 
I inlägget har hon postat en bild på dem tillsammans och även en skärmdump på ett meddelande som Matthew Perry skickade till henne.
 
“Under de senaste veckorna har jag gått igenom våra meddelanden till varandra. Jag skrattar och gråter, sedan skrattar jag igen. Jag kommer att behålla dem för alltid. Jag hittade ett meddelande som han skickade till mig från ingenstans en dag. Det säger allt.”
 
Meddelandet innehåller en bild på Matthew Perry och Jennifer Aniston som sitter och fnissar när de läser ett manus. I meddelandet skriver Matthew Perry: “Att få dig att skratta gjorde min dag. Det gjorde min dag”.
 
Jennifer Aniston avslutar inlägget.
 
“Matty, jag älskar dig så mycket och jag vet att du nu vilar i frid och är fri från smärta. Jag pratar med dig varje dag... ibland kan jag nästan höra dig säga "kan du VARA ännu galnare?"
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

 
| 15 november 2023 20:45 |