Serie

Skribent

Alexander Svensson

2 september 2023 | 15:00

En av Netflix populäraste serier får ny säsong - men blir en skådis kort

"Lincoln Lawyer" som följer en man som driver en advokatfirma från sin bil får en tredje säsong, men tyvärr utan en av huvudrollerna.
“Lincoln Lawyer” har varit en framgång för Netflix sedan den första säsongen hade premiär 2022 med Manuel Garcia-Rulfo i huvudrollen som Mickey Haller, en advokat som föredrar att arbeta från baksätet i en bil. Det kan med andra ord ses som juridikens svar på “Comedians in Cars Getting Coffee”. 
 
Säsong 2 hade premiär under sommaren, och Netflix är nöjda nog för att låta det hela rulla vidare. Det är nu klart för en säsong 3, vilket bland annat The Hollywood Reporter rapporterat om. 
 
En som dock inte följer med i advokatbilen är Neve Campbell, som under de två första säsongerna spelat Hallers ex-hustru Maggie. Förklaringen till att hon står över den tredje säsongen kan dock finnas i källmaterialet. “Lincoln Lawyer” är baserad på en bokserie av Michael Connelly, och säsong 3 ska enligt uppgift adaptera bok 5, “Gods of Guilt”, där Maggie inte är med. 
 
 
Övriga skådespelare, främst då Garcia-Rulfo, förväntas dock återvända för den tredje säsongen, även om produktionen rimligen inte kan starta förrän den rådande storstrejken i Hollywood är färdig. 
 
Här kan du också läsa om de 40+ serier och filmer som får premiär i september på Netflix.
 
Se trailern till senaste säsongen här:
 
 
Vad tyckte ni om "The Lincoln Lawyer"? Kommentera nedan!
| 2 september 2023 15:00 |