Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

18 november 2021 | 16:00

Lily James och Sebastian Stan imponerar i första "Pam & Tommy"-trailern

Miniserien kommer att handla om händelserna efter att ett särskilt privat videoband stals ur kändisparet Pamela Andersons och Tommy Lees samling.
Redan när de första bilderna från den kommande miniserien "Pam & Tommy" släpptes för ett halvår sedan, så imponerades de allra flesta över skådespelarna Lily James och Sebastian Stans förvandlingar till det gamla kändisparet Pamela Anderson och Tommy Lee.
 
Nu har Hulu släppt en första teasertrailer inför premiären i februari nästa år - och folk fortsätter minst sagt att imponeras av skådespelarnas insatser. "Baywatch"-skådespelerskan och Mötley Crüe-trummisen träffades och 1995 och hade en vecka senare hunnit gifta sig. Under smekmånaden spelades det sedan in ett väldigt privat videoband som plötsligt stals och därefter släpptes på internet... och det är under precis den här perioden vi tittare kommer att få följa paret.
 
Se trailern här:
 
 
"I, Tonya"-regissören Craig Gillespie har regisserat de åtta avsnitten. Vid sidan om James och Stan i huvudrollerna så kommer vi även att få se skådespelare som Seth Rogen, Nick Offerman, Andrew Dice Clay och Taylor Schilling dyka upp framför kameran.
 
Varken Anderson eller Lee är involverad i projektet och Anderson har själv sagt att hon aldrig tänker se serien och inte stödjer att den ens kommer att spelas in. Med tanke på hur hon försökte stoppa sexfilmen (när det väl begav sig) från att släppas lös fritt på internet, utan framgång, kommer det här troligtvis inte göra inspelningen mindre omtalad än den redan varit. Ett faktum som även gjort att vissa kritiserar Hulus beslut att gå emot hennes vilja, genom att beställa miniserien ändå.
 
Det är i nuläget oklart om miniserien kommer att dyka upp hos Disney+ (på vuxendelen Star), eller om man kommer att välja att sälja den vidare till andra distributörer internationellt. 
 

Läs också: Kolla in de första bilderna från miniserien "Pam & Tommy"

 
Kommer du att ge "Pam & Tommy" en chans nästa år? Kommentera gärna nedan!
| 18 november 2021 16:00 |