Serie

Skribent

Josefine Krischausky

8 maj 2021 | 18:30

Kolla in de första bilderna från miniserien "Pam & Tommy"

Lily James och Sebastian Stan spelar Pamela Anderson och Tommy Lee, när Hulu gör en komediserie om en av historiens första virala videor.
Hulu har bjudit in oss till att ta en första titt på "Pam & Tommy", den kommande komediserien om "Baywatch"-stjärnan Pamela Anderson och hennes relation till Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee, med Lily James och Sebastian Stan i huvudrollerna.
 
Anderson och Lee gifte sig år 1995, efter att ha känt varandra i endast fyra dagar, och det turbulenta äktenskapet nådde sitt slut drygt tre år senare. Miniserien, som består av åtta avsnitt, kommer främst att lägga sitt fokus på historien om parets läckta sexvideo, som blev viral efter att ha stulits från deras hem.
 
På rollistan syns även namn som Taylor Schilling ("Orange Is the New Black"), Nick Offerman ("Parks and Recreation") och Mozhan Marnò ("The Blacklist"). Medverkar gör också Seth Rogen, i rollen som Rand Gauthier, mannen som stal och sålde videon.
 
Kolla in de nya bilderna på Lily James och Sebastian Stan, i full utstyrsel, här nedan:
 
 
 
Manuset till "Pam & Tommy" är skrivet av Robert Siegel och DV DeVincentis, som även agerar showrunners. I registolen sitter Craig Gillespie, som tidigare har regisserat Stan i "I, Tonya", och som är närmast aktuell med efterlängade "Cruella". Varken Anderson eller Lee är involverade i produktionen av serien. 
 
Stan såg vi senast i "The Falcon and the Winter Soldier", och till hans andra kommande roller hör bland annat actionthrillern "The 355". James spelar för närvarande in den romanbaserade miniserien "The Pursuit of Love".
| 8 maj 2021 18:30 |