Spel

Skribent

Alexander Kardelo

30 november 2018 | 15:00

"Life is Strange 2": Episod 2 släpps i januari

Bröderna Sean och Daniels emotionella resa fortsätter inom kort.
Sedan släppet av första episoden är vi många som väntar med spänning på att återvända till "Life is Strange 2". Denna övernaturliga och vackert berättade historia spelar på alla känslosträngar och är för mig redan ett av årets bästa spel.

Spelet följer bröderna Sean och Daniel som tvingas att fly hemifrån efter en incident. De ger sig ut på vägarna genom ett hotfullt USA och möter både nya vänner och fiender, under en resa som utspelar sig i fem kapitel. Två månader har gått och många ställer sig frågan: när kommer nästa kapitel? Svaret är januari 2019.

På den officiella bloggen skriver utvecklarna att de inte vill stressa fram nästa kapitel. De vill se till att det håller den kvalitet och levererar den emotionella känsla som spelarna förväntar sig:

"Därför har vi ännu inte offentliggjort ett releasedatum - vi vill vara säkra på att släppa något vi kan vara stolta över och som ni kommer minnas för alltid."

Episoderna i första "Life is Strange" släpptes med ungefär två månaders mellanrum, men nu kommer det alltså dröja lite längre, skriver utvecklarna.

"Vi måste leva upp till en spelkvalitet och en berättelse som vår vision kräver och som ni förtjänar (...) Men vi kan officiellt säga att Episod 2 släpps i januari 2019. Mer info kommer i december i år."
 
 
Har ni spelat något av "Life is Strange"-spelen än?
| 30 november 2018 15:00 |