Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

2 september 2016 | 20:00

"Legends of Tomorrow"-trailer visar upp nya hjältinnan Stargirl

Och Sara Lance försöker förföra Frankrikes drottning, Mick kidnappar Albert Einstein och Jax misslyckas med att imponera på en ung kejsare, när säsong 2 är tillbaka.
I oktober drar DC-hösten igång, med nya säsonger av "Arrow", "The Flash", "Supergirl" och "Legends of Tomorrow". Debutsäsongen för "Legends" mötte inte riktigt tittarnas förväntningar, men när säsongfinalen avslutades med avslöjandet att Hourman och Justice Society America skulle ingå i säsong 2, var det många som blev sugna på att se mer av serien.

Idag släpps en promo som bland annat erbjuder en första glimt av en av seriens nya hjältinnor: Stargirl. Hennes riktiga namn är Courtney Whitmore och är en ung tjej som upptäcker sina superkrafter genom en kosmisk stav och ett bälte. Trailern visar att hennes stjärnprydda outfit är väldigt lik utstyrseln hon bär i serietidningen. Hon spelas av Sarah Grey som bland annat kan kännas igen från "Wayward Pines" och "iZombie".


Promon ger oss också en försmak på det tidsresande som Legenderna tar sig an nu när de har besegrat Timelords och måste jobba på att försvara tidslinjen. Sara Lance försöker förföra Frankrikes drottning, Mick Rory och Dr. Stein kidnappar Albert Einstein och Dr. Stein och Jax misslyckas med att imponera på en ung kejsare. Trailern avslutas med ett montage av häftiga slagsmålsscener där vi bland annat ser Mick slåss mot soldater... ihop med Stargirl!

"Legends of Tomorrow" är tillbaka den 13 oktober.

Vad tyckte du om första säsongen?
| 2 september 2016 20:00 |