Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

26 maj 2020 | 22:20

Långköraren "It's Always Sunny in Philadelphia" blir historisk

FX och FXX har slutligen presenterat vilka tv-serier man kommer att fortsätta satsa på under perioden hösten 2020 till våren 2021.
Tidigare under dagen rapporterade vi om att skaparen Rob McElhenney planerar att skriva in pandemin i den kommande säsongen, som enligt Deadline nu officiellt har fått grönt ljus av FXX. Med den femtonde säsongen blir "It's Always Sunny in Philadelphia" historisk som den komediserie som har rullat i flest säsonger på tv i USA (om man räknar bort animerade serier). 
 
Systerkanalen FX har under kvällen även passat på att beställa en femte säsong av "Better Things" och bekräftat att man har givit "American Horror Story"-spinoffen grönt ljus. Tidigare har man även lagt nya beställningar på "What We Do in the Shadows", "Dave", "Breeders" och "American Horror Story".
 
Det är fortfarande oklart när den nya säsongen av "Fargo" samt den tredje säsongen av "American Crime Story" (som kommer gå under namnet "Impeachment: American Crime Story") kommer att släppas. "Y: The Last Man", som man har arbetat på sedan 2015, har tvingats pausa sina inspelningar på grund av pandemin men förväntas fortfarande bli klar för premiär någon gång under hösten 2020.
 
 
McElhenney ("It's Always Sunny in Philadelphia") ligger även bakom Apple Original-serien "Mythic Quest: Raven's Banquet" som släpptes tidigare i år, men som i slutet på förra veckan släppte ett hyllat specialavsnitt - som spelades in under den pågående karantänen i USA. Om ni har givit den första säsongen en chans, men missat det nya avsnittet så är det ett måste!
 

Läs också: Huvudrollsinnehavaren till "Y: The Last Man" äntligen hittad

 
Vilka av FX-serierna ser du mest fram emot just nu? Kommentera gärna nedan!
| 26 maj 2020 22:20 |