Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

11 maj 2020 | 17:00

"American Horror Story" får en spinoffserie med fristående avsnitt

Ryan Murphy avslöjar att "American Horror Stories" blir en spinoff där varje avsnitt blir en fristående skräckhistoria.
Originalserien "American Horror Story" har för stunden pausat produktionen, på grund av pandemin, av den populära skräckseriens tionde säsong. Men under ett Zoom-möte med ett gäng skådespelare ur de tidigare säsongerna, som han sedan skrev om på sitt Instagramkonto (se nedan), avslöjade superproducenten Ryan Murphy att han nu även håller på med en spinoff till sin skräckserie.
 
"American Horror Stories" kommer till skillnad från originalserien att dela upp sina säsonger i helt fristående avsnitt. Vilket förhoppningsvis innebär att man kommer kunna locka till sig stora och intressanta namn till avsnitten, eftersom man inte behöver binda upp sig till att medverka i en hel säsong som i originalserien.
 
 
Det är i nuläget oklart när både den tionde säsongen av "American Horror Story" och den helt nya spinoffen "American Horror Stories" kommer att släppas. Innan produktionen av den tionde säsongen pausades var planen att släppa säsongen i september, men det återstår att se om man fortfarande kommer att hinna klart tills dess. Murphy släppte nyligen även den första säsongen av sin nya Netflixserie "Hollywood".
 

Läs också: Klart för tre nya säsonger av ”American Horror Story”

 
Är du sugen på att ge "American Horror Stories" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 11 maj 2020 17:00 |