Spel

Skribent

Anders Eklöf

14 maj 2020 | 21:06

Ladda ner "Grand Theft Auto V" till PC helt gratis

"Grand Theft Auto V" är för tillfället helt gratis på Epic Game Store, vilket fick deras servrar att krascha.
Om du inte redan har spelat Rockstar Games "Grand Theft Auto V" vid det här laget har du ett ypperligt tillfälle nu, då spelet är helt gratis att ladda ner till PC på Epic Game Store fram till den 21 maj.
 
Det ryktades länge att spelet skulle bli gratis i den digitala butiken, men när det bekräftades var det så pass många som besökte hemsidan att den kraschade ett tag. 
 
 
Trots att spelet hade sålt i gastkramande 90 miljoner exemplar och dragit in 50 miljarder kronor redan för två år sedan, är det alltså fortfarande många som vill lägga vantarna på det. 
 
"Grand Theft Auto V" släpptes till Xbox 360 och Playstation 3 redan 2013 och har sedan dess kommit till Playstation 4, Xbox One och PC i grafiskt uppdaterade versioner. Utöver den spännande berättelsen för den ensamma spelaren finns även ett ohyggligt populärt onlineläge med mikrotransaktioner, som troligtvis är en anledning till att spelet har dragit in så pass mycket stålar. 
 
 
Personligen uppskattade jag berättelsen och allt bombastiskt som inträffar under äventyrets gång väldigt mycket när det begav sig, trots att de tre huvudrollsinnehavarna kanske inte är de mest sympatiska som finns (allra minst den psykotiske Trevor). 
 
Versionen som är gratis just nu är "GTA V: Premium Edition", som innehåller en hel del bonusmaterial till onlineläget. Har du väl laddat ner spelet, kommer det fortsätta vara gratis för all framtid. 
 
Kommer du ladda ner "Grand Theft Auto V" eller har du redan köpt det? 
| 14 maj 2020 21:06 |