Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

30 mars 2016 | 10:01

Kylo Ren berättar om "Star Wars: Episode VIII"

"En stor del av oron är borta nu."
Just i detta nu håller uppföljaren till "Star Wars: The Force Awakens" på att spelas in på Pinewood Studios i London med utflykter till diverse häftiga inspelningsplatser världen över.

Under en pressvisning av Adam Drivers nya film "Midnight Special" passade Entertainment Weekly på att fråga honom om skillnaden mellan att arbeta med J.J. Abrams och regissören till "Episode VIII", Rian Johnson.

Han svarade:

- De har olika temperament. Det känns som att det var så många rörliga delar när vi gjorde den första filmen, bara för att vi försökte lösa det och sätta ett språk för vad det skulle vara. En stor del av den oron är borta nu därför att vi har utvecklat ett språk. Jag tror att det säger mycket om Rian att han kan komma in i något som verkligen är etablerat men ändå lyckas göra något eget av det. Jag kan knappt hålla mig tills jag får komma till inspelningsplatsen igen för han är så anspråkslös och intelligent och inbjudande. Manuset de har skrivit är riktigt bra.

När det kommer till att avslöja handlingen var Kylo Ren-skådisen mer sparsam med orden, men han sa:

- Det är fortfarande krig. Det är fortfarande "Star Wars". Det är inte fred.

Driver fick också frågan hur den första filmens enorma framgångar påverkat hans liv, och han svarade:

- Jag har inte blivit en annorlunda person. Inget har hänt med mig. Men en hel del människor såg filmen och det var bra. Jag antar att mina jular har blivit lite lättare nu med alla leksaker och sådant till familjen. Barn är en stor grej förresten; förut kändes det som att föräldrar höll sina barn borta från mig men nu är det snarare: "Ta en bild!"."Star Wars: Episode VIII" får premiär den 17:e december 2017.
| 30 mars 2016 10:01 |