Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

17 januari 2014 | 13:01

Kyle Chandler klar för Netflix kommande thrillerserie

Chandler har hittat sitt nya TV-projekt efter "Friday Night Lights": den psykologiska thrillerserien Netflix står bakom.

MovieZine skrev om Netflix-serien redan i oktober, men nu kan Deadline avslöja att Kyle Chandler skrivit på för det 13 avsnitt långa thrillerprojektet som skaparna till "Damages" ligger bakom.

Den ännu inte namngivna serien handlar om en syskonskara där allt ställs på ända när familjens svarta får, den äldste brodern, kommer hem och famljehemligheter rörs upp till ytan. Enligt Deadline ska Chandler spela den gifte mellanbrodern som tagit hand om resten av sina syskon.

"Vi har alltid velat sätta vår egen prägel på en släktkrönika och undersöka universella familjeteman på ett sätt som aldrig setts förut i TV. Serien kommer vara en tajt thriller som utforskar de komplexa banden mellan föräldrar och barn, bröder och systrar samt det mått av rivalitet, svartsjuka och svek som finns i grunden av varje familj", sade upphovsmännen Todd A Kessler, Daniel Zelman och Glenn Kessler i ett pressmeddelande när projektet blev känt i oktober.

Inspelningarna påbörjas i mars.

| 17 januari 2014 13:01 |