Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

23 december 2015 | 13:30

Kurt Russell bekräftar att han erbjudits "Guardians of the Galaxy: Vol. 2"

Rollen som Star-Lords pappa är hans, om han vill ha den.
Det har ryktats en del kring "Guardians of the Galaxy: Vol. 2" de senaste veckorna, och då framförallt om att Kurt Russell ska ha blivit erbjuden en roll. Något skådespelaren själv nu bekräftat i en intervju med podcasten Happy Sad Confused:

- Jag fick bokstavligen talat ett samtal om det här för två dagar sen. Jag har aldrig sett "Guardians of the Galaxy". Jag vet ingenting om den. Jag är en av de fyra idioterna som aldrig sett den. Jag har hört många gånger att det är en väldigt rolig film, en väldigt bra film, med fantastiska karaktärer. Jag känner bara inte till den. Så, jag fattade inte riktigt att mannen (James Gunn) hade skrivit och regisserat den.

Han fortsatte:

- Så vi pratade med varandra på telefon och jag kände bara att jag var tvungen att vara ärlig och säga: "Tack för att ni överväger mig, jag måste läsa igenom manuset, och jag måste se den första filmen för just nu kan jag inte säga någonting om den. Jag har inget att erbjuda just nu. Så jag är överraskad över att ha blivit tillfrågad om det här när alla andra vet mer om det än jag gör.

Kurt Russell är aktuell för rollen som Peter "Star-Lord" Quills pappa. I serietidningarna är karaktärens pappa Kejsar J'son av Spartax, men detta är något James Gunn ämnar ändra på i filmversionen.

"Guardians of the Galaxy: Vol. 2" får premiär den 5:e maj år 2017.
| 23 december 2015 13:30 |