Serie

Skribent

Andreas Samuelson

15 december 2023 | 17:00

Kultregissören John Waters får viktig roll i TV-serien ”Chucky”

Inför andra delen av tredje säsongen av ”Chucky” så får den ökända mördardockan sällskap av kultregissören John Waters i en viktig roll.
Liksom många andra produktioner så försenades inspelningen av TV-serien ”Chucky” på grund av strejken. Nu kan mördardockans fans dock se fram emot den andra, avslutande delen av säsong tre där kaos brutit ut i Vita Huset av alla ställen.
 
Chucky och hans ensemble får dessutom fint sällskap av ett bekant ansikte, nämligen kultregissören John Waters, skriver Entertainment Weekly. Filmskaparen bakom klassiker som ”Polyester” och ”Hairspray” är ingen nybörjare varken framför kameran eller i Chuckys franchise.
 
Förutom egna filmer har han även medverkat i filmer som ”Dur & moll”, ”Jackass Number Two” och ”Alvin och gänget: Gasen i botten” samt gästspelat i TV-serierna  ”Law & Order: Special Victims Unit”, ” Search Party” och ”The Marvelous Mrs. Maisel”.
 
Men han hade också en biroll som skvallerjournalist i Chucky-filmen ”Seed of Chucky”, den femte filmen i ”Den onda dockan”-serien. Som många i franchisen gick han ett brutalt öde till mötes i form av syrabad i ansiktet och han har i intervjuer sagt att det är den film han blir mest igenkänd för.
 
Nu återvänder han till franchisen med ett gästspel i ”Chucky”. Denna gång spelar han ingen mindre än Wendell Wilkins, den tillbakadragna skaparen av Good Guys-dockorna som Chucky härstammar från. Återstår att se hur hans möte med den ikoniska dockan går denna gång men risken är stor att han inte överlever denna gång heller.
 
Se John Waters i en scen från ”Seed of Chucky” nedan:
 
 
Det är osäkert när andra delen av säsong tre kommer ut men troligen i vår.
 
Ser du fram fortsättningen på "Chucky"?
| 15 december 2023 17:00 |