Film

Skribent

Alexander Dunerfors

18 mars 2016 | 09:00

Kriget är nära: actionpackad ny teaser till ”Warcraft”

A little less conversation, a little more action.
Legendary har släppt en ny teaser inför sommarens stora spelfilmatisering, ”Warcraft: The Beginning”. Lite bakvänt kanske då vi redan har fått en ordinarie trailer, men varför klaga egentligen? 

Här finns flera nya klipp från slagfältet, och vi skymtar också karaktärer som Garona (Paula Patton) och Khadgar (Ben Schnetzer). Den mänsklige hjälten Lothar spelas av Travis Fimmel, medan den arga orchen vi ser nedan är Durotan (Toby Kebbell). En minut utan snack, bara storslagen action och specialeffekter - kolla in:


I ”Warcraft: The Beginning” drabbar människorna samman med orcher när båda vill leva på samma planet. Det är en origin-historia som tar oss tillbaka till vad som hände långt innan spelsuccén "World of Warcraft". 

Till ingens förvåning bekräftar teasern att filmen får åldersgränsen PG-13. Producenten Jillian Share säger till MovieZine:

- Man kommer undan med mycket. ”The Dark Knight” var PG-13. Vi har ett litet kryphål då mänskligt blod ser annorlunda ut än orchers blod. Eftersom orcher inte är verkliga så finns det en del spelrum för hur man vill få det att se ut, så länge det inte är rött. Men vi är försiktiga. Vi ville inte göra en våldsam film. Vi ville att folk ska kunna se den, men också tänja på gränserna.

Roliga nyheter: här i Sverige blir det biopremiär redan den 27 maj, två veckor innan USA.
| 18 mars 2016 09:00 |