Spel

Skribent

MovieZine

16 februari 2021 | 13:05

Köp förra årets bästa spel "The Last of Us Part II" till halva priset

Har du ännu inte hunnit spela förra årets bästa spel? Nu hittar du det under 300 kr.
MovieZine tipsar om prisvärda erbjudanden hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller annonslänkar.
 
När "The Last of Us Part II" släpptes till Playstation 4 i början av förra året gav vi det ett högt betyg och skrev att det "levererar en mörk och stark berättelse som både är välbekant och full av överraskningar" och att "de hårresande konfrontationerna balanseras väl med mer jordnära berättelsedrivna sekvenser och skapar en spelupplevelse som greppar tag i mig".
 
Vi korade det även som årets bästa spel, med orden att "det många gånger gör ont att spela, fast på ett behagligt vis". Det blev dessutom framröstat som det bästa spelet från 2020, av er läsare.  
 
För den som ännu inte har hunnit spelat det har vi ett hett tips, då "The Last of Us Part II" just nu endast kostar 278 kronor CDON.com - köp spelet här...
 
  
Spelet utspelar sig flera år efter händelserna i det första spelet där Ellie och Joel fick kämpa sig igenom ett postapokalyptiskt USA. Efter en oerhört drabbande händelse bestämmer sig Ellie för att dra iväg på en våldsam hämndresa genom staden Seattle, där hon får kämpa mot infekterade och andra överlevare igen. 
 
Vi vet även att en tv-serie baserad på spelen kommer till HBO, med "The Mandalorian"-skådisen Pedro Pascal som Joel och Bella Ramsey från "Game of Thrones" som Ellie. 
 
Har du spelat "The Last of Us Part II"? Vad tycker du om det? 
| 16 februari 2021 13:05 |