Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

12 augusti 2016 | 13:00

Kommer Nina Dobrev att spela Elena igen i "The Vampire Diaries"?

Skaparna förhandlar med henne inför seriens åttonde och sista säsong.
För drygt ett år sedan blev det känt att "The Vampire Diaries" huvudrollsinnehavare Nina Dobrev hoppade av sin roll som Elena efter säsong 6. Även om manusförfattarna löste det bra och anpassade manuset så att hon på ett naturligt sätt kunde glida ur narrativet och låta resten av ensemblen fortsätta med sina liv, vill såklart både fans och skapare ha tillbaka henne om de kan. Även om inget är bekräftat gällande hennes återvändo, kan skaparna intyga att de gör allt de kan för att förhandla med Dobrev inför säsong 8, som blir seriens sista.

- Vi diskuterar saken med Nina just nu, säger Mark Pedowitz, chef på CW, till reportrarna på Television Critics Associations pressturné. Vi vill gärna ha tillbaka Nina. Hon var bra för CW. Hon var viktig för "The Vampire Diaries".

Att Dobrev förhandlar tyder på en viss chans. Skaparna intygar dock att de i värsta fall har en bra plan för att avsluta serien utan henne, om de måste.

- Förhoppningsvis kommer hon tillbaka, men om det inte funkar har Julie (Plec) plannerat ett perfekt avslut på serien som bör göra fans nöjda, fortsatte Pedowitz.

Hur tycker du att serien funkar utan Elena? Hoppas du att hon kommer tillbaka i slutsäsongen?
| 12 augusti 2016 13:00 |