Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

17 juni 2018 | 22:30

Kommer Jon Bernthal att dyka upp i "The Walking Deads" nionde säsong?

Skådespelaren har nämligen under en tid setts nära inspelningarna av den nionde säsongen - och det vore inte helt ologiskt om han dök upp i serien igen.
Shane Walsh är givetvis död sedan länge i "The Walking Dead"-universumet, vi såg alla hur han förvandlades till en zombie framför Rick. Det finns därför ingen möjlighet för Jon Bernthal att komma tillbaka till serien som en återkommande karaktär. EW har däremot bekräftat att skådespelaren hängt med sina tidigare Walking Dead-kollegor, nära inspelningsplatsen.
 
Med tanke på att många förväntar sig ett tidshopp (likt det vi fått se i "Fear the Walking Deads" fjärde säsong) när "The Walking Dead" drar igång på nytt i höst, borde det rimligtvis betyda att Judith kommer att vara gammal nog att kunna prata i den nya säsongen.
 
Vi vet även att den nionde säsongen kommer att bli Andrew Lincolns sista, hans karaktär (Rick Grimes) är den enda fortfarande vid liv som kan berätta för Judith om hennes föräldrar; Lori Grimes och Shane Walsh. Kan vi kanske därför hoppas att få se några tillbakablickar med Rick och Shane som poliser, innan zombieapokalypsen drog igång?
 
Bernthal kan givetvis också bara ha haft vägarna förbi inspelningsplatsen, och hälsat på sina gamla kollegor när han ändå var i närheten. Det är däremot en avsevärt tråkigare förklaring...
 
Men hade det inte varit härligt att få se Walsh tillbaka i "The Walking Dead" under något/några avsnitt igen? Kommentera gärna nedan!
| 17 juni 2018 22:30 |