Serie

Skribent

MovieZine

24 juni 2022 | 19:00

Alla premiärer på Amazon Prime Video i juli 2022

En ny actionserie med Chris Pratt och en verklighetsbaserad dramathriller med Lady Gaga finns med bland månadens nyheter på Prime Video.
Chris Pratt spelar en hård Navy SEAL-soldat som återvänder hem efter ett misslyckat uppdrag i actionladdade "The Terminal List" - månadens stora seriepremiär från Amazon.
 
På filmfronten kan vi se fram emot dramat "Don't Make Me Go" där en döende John Cho försöker bonda med sin tonåriga dotter. "Anything's Possible" är titeln på Billy Porters regidebut som är en hbtq-romcom. Dessutom kommer Ridley Scotts "House of Gucci" till Prime Video inom kort - filmen där Lady Gaga nästlar sig in bland mode-kungligheter.
 
Spana in alla nyheter nedan.
 
 

The Terminal List - seriepremiär 1 juli

 
I "The Terminal List" får vi följa James Reece (Chris Pratt) efter att hela hans patrull av Navy SEALs hamnat i ett bakhåll under ett hemligt höginsatsuppdrag. Reece återvänder hem till sin familj med motstridiga minnen av händelsen och frågor om hans skuld i det inträffade. Utöver Pratt spelar även Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Jai Courtney, Patrick Schwarzenegger med flera.
 
 

James May: Our Man in Italy - seriepremiär 15 juli

 
I den här serien får vi följa "Top Gear"-profilen James Mays resa över Italien, från soliga kusten i Sicilien, till de snötäckta topparna i Alperna. Italien är en av James absolut favoritplatser - ett land med stil, bilar med klass, Nutella och över två årtusenden av kultur. Men är denna romantiska bild av Italiens kultur verkligen sanningen? James tar sig ut på ett uppdrag för att utforska landets alla sidor och vad det egentligen innebär att vara italienare och leva i Italien idag.
 
 

Don’t Make Me Go - filmpremiär 15 juli

 
När ensamstående pappan Max (John Cho) upptäcker att han har en dödlig sjukdom bestämmer han sig för att göra allt han kan för att spendera sin sista tid med sin tonårsdotter Wally (Mia Isaac), och fylla tiden med så mycket kärlek och stöd han bara kan. Med löftet om efterlängtade körlektioner övertygar han Wally att följa med honom på en roadtrip från Kalifornien till New Orleans för hans collegeåterförening.
 
 

Anything’s Possible - filmpremiär 22 juli

 
"Anything’s Possible" är en komedi som speglar ung kärlek och där vi får följa Kelsa. En självsäker transtjej som försöker navigera genom andra året på gymnasiet. Hennes klasskompis Khal verkar intresserad och tar äntligen modet att fråga ut Kelsa på en dejt, trots det drama som han vet kan uppstå. Vi får se en berättelse om kärlek, glädje, ömhet och hur ont ung kärlek kan göra. Filmen är regisserad av Billy Porter och skriven av Ximena Garcia Lecuona. I huvudrollerna ser vi Eva Reign, Abubkar Ali och Renee Elise Goldsberry.
 
 

Paper Girls - seriepremiär 29 juli

 
Tidigt på morgonen dagen efter Halloween, 1988, cyklar tidningsbuden - Erin, Mac, Tiffany och KJ - ut på sin vanliga runda när de hamnar i en annan tidsepok, en upplevelse som kommer att förändra deras liv för alltid. Efter ett oväntat tidshopp in i framtiden måste tjejerna reda ut hur dem ska ta sig hem igen, tillbaka i tiden. En resa som tvingar dem möta sina egna vuxna jag, i framtiden. Samtidigt jagas de av ökända tidresänerna Old Watch, som styr i tiden. Fantasyserie baserad på serietidningen av Brian K. Vaughan.
 
 

Filmer på Prime Video i juli

 
The Mummy (2017) - 1 juli
The Book of Eli - 3 juli
The House of Gucci - 4 juli
Snakes on a Plane - 10 juli
Bruno - 11 juli
Child 44 - 12 juli
Divergent - 18 juli
Django Unchained - 27 juli
| 24 juni 2022 19:00 |