Serie

Skribent

Alexander Kardelo

29 juni 2023 | 08:30

Kim Cattrall hade ett enda krav för att återvända som Samantha

Ingen cameo i "And Just Like That..." om inte hennes outfit var perfekt.
"Sex and the City"-stjärnan Kim Cattrall kliver återigen in i Samantha Jones läckra skor, till många fans stora förtjusning. Även om det (förmodligen) handlar om en pytteliten roll i den nya säsongen av spinoff-serien "And Just Like That..." så ville skådespelerskan försäkra sig om att allting gick rätt till. Och det gäller inte minst hennes garderob.
 
Cattrall gästade tv-programmet The View häromdagen och avslöjade sitt enda krav för att medverka. Kostymören Patricia Field, som skapade det ikoniska modet för "Sex and the City", behövde klä henne.
 
- Det är väldigt intressant att få ett samtal från HBO-chefen som frågar: "Vad kan vi göra?" Och jag sa "hmm..." Jag fick bli kreativ, och en av sakerna jag ville var att få tillbaka Pat Field. För om jag ska komma tillbaka så ska det vara med Samanthas stil, jag ställde krav och vi fick till det.
 
Trots att Samantha dyker upp i någon form, kommer Kim Cattrall slippa interagera med sina gamla kollegor. Hennes bråk med Sarah Jessica Parker har varit vida omskrivna genom åren. Enligt rapporter syns hon enbart under en scen, i ett telefonsamtal.
 
Cynthia Nixon som spelar Miranda berättade nyligen mer om Cattralls gästspel:
 
- Vi jobbade hårt för att hålla det hemligt, så att Samantha skulle komma helt oväntat. Det är en väldigt liten blinkning mot alla fans, så det är viktigt att alla vet om det. Det är synd att överraskningen blev förstörd men jag hoppas ändå att alla ska tycka om det.
 
Andra säsongen av "And Just Like That..." rullar just nu på HBO Max.
| 29 juni 2023 08:30 |