Film

Skribent

Tobias Andersson

19 mars 2023 | 15:30

Hjärtekrossad Keanu Reeves tillägnar ”John Wick 4” till Lance Reddick

”John Wick 4” blev en av Lance Reddicks sista filmer. Keanu Reeves som stått honom nära som både vän och kollega hyllar den bortgångne skådespelaren i känslosamt uttalande.
Lance Reddick återvänder som karaktären Charon i ”John Wick: Chapter 4” som har premiär nästa vecka – en roll som tragiskt nog blev en av hans sista. I fredags hittades den omtyckte skådespelaren död i sitt hem i Los Angeles. Lance Redidick blev 60 år gammal.
 
Lance mångårige kollega och nära vän, Keanu Reeves, delar med sig av en rörande hyllning till honom och skickar sina kondoleanser till hans sörjande familj. Tillsammans med filmens regissör Chad Stahelski tillägnar Keanu ”John Wick 4” till Lance.
 
”Vi är djupt ledsna och hjärtekrossade över förlusten av vår älskade vän och kollega, Lance Reddick. Han var ett fulländat proffs och en fröjd att arbeta med."
 
"Vår kärlek och böner går till hans fru Stephanie, barn, övrig släkt och vänner. Vi tillägnar filmen till hans kärleksfulla minne. Vi kommer att sakna honom jättemycket.”, sa Keanu och Chad i ett uttalande till tidningen Forbes.
 
Lance ska ha dött av naturliga orsaker, uppger Variety.
 
I nästan tio års tid har Keanu och Lance periodvis varit nära kollegor när de spelat in ”John Wick”-filmerna. Lance har setts i en hel del filmer och tv-serier men han är nog mest förknippad i rollen som polischefen Cedric Daniels i ”The Wire”.
| 19 mars 2023 15:30 |