Film

Skribent

Alexander Dunerfors

4 april 2013 | 23:01

Kändiscameos i "Anchorman 2"

Ron Burgundys "hemliga" fingäster i studion är inte längre så hemliga.

Gäststjärnorna räknas av många till höjdpunkterna i "Anchorman" - den citatvänliga kultkomedin från 2004 som befäste Will Ferrells och Judd Apatows status som komiska genier (och fick världen att upptäcka lampälskaren Steve Carell).

Ben Stiller, Tim Robbins, Jack Black med flera dök upp i en del skruvade och ibland oväntat våldsamma scener. Vi kan vara säkra på att något liknande är på g i fortsättningen, "Anchorman 2" som är under inspelning. En trio Hollywoodstjärnor har redan filmat sina cameoroller. Varning för spoilers!

Enligt THR kommer Nicole Kidman att dyka upp i en hemlig, oväntad (nåja) roll i filmen. Men också Vince Vaughn och Luke Wilson kommer tillbaka, mest troligt som de konkurrerande nyhetsankarna vi mötte senast. Har Kidman också gått och blivit tuff och beväpnad nyhetskvinna med oklanderlig frisyr? Det återstår att se.

Men det kommer bli stjärntätt när vi återbesöker Ron Burgundy och teamet från Channel 4. Harrison Ford, James Marsden och Kristen Wiig är också några av nykomlingarna i årets kanske mest efterlängtade komedi.

Det svenska premiärdatumet är nu satt till 28 februari 2014, plågsamt långt efter världspremiären den 20 december i år.

| 4 april 2013 23:01 |