Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

10 april 2017 | 09:00

Kan du knäcka de fyra ordpussel som släpptes på "Twin Peaks" Youtube-kanal i helgen?

Under helgen fyllde "Twin Peaks" 27 år och snart börjar det bli dags för den tredje säsongen. Tidigare under förra veckan bekräftades det att vi här i Sverige kommer kunna att ta del av de nya avsnitten hos HBO Nordic dagen efter de visats i USA. Vi har ännu inte fått någon trailer inför den nya säsongen men under helgen släppte "Twin Peaks" fyra ordpussel via sin Youtube-kanal - kan du knäcka dem?
Med en dryg månad kvar inför den tredje säsongen firar "Twin Peaks" sin 27:e födelsedag. Showtime och David Lynch har under marknadsföringen inför den nya säsongen fokuserat på nostalgin och hittills har det fungerat utmärkt - peppen verkar fortsatt stor!
 
Under helgen fick vi också i sann, mystisk, "Twin Peaks"-anda ta del av fyra ordpussel med frågan; "Can You Solve It?". Även om jag personligen fortfarande sitter och väntar på en trailer (om vi ens får någon) så får vi väl ta emot vad vi erbjuds helt enkelt. Kan du lösa ordpusslen nedan?
 

Första nöten att knäcka:

 

Andra nöten att knäcka:

 

Tredje nöten att knäcka:

 

Sista nöten att knäcka:

 
Lyckades du lösa pusslen? Facit finns en bit längre ned på sidan! Det finns som sagt ännu inte en officiell trailer för den nya säsongen men mitt under firandet av 27 års-dagen så släpptes en mashup av smaskigheter från seriens två första säsonger - se det som din belöning för ordknäckandet ovan! Under "Sweet Cravings"-mashupen hittar du facit!
 
 

Facit:

1. "Where we're from, the birds sing a pretty song and there's always music in the air."
2. "My log has something to tell you."
3. "What is happening with Agent Cooper."
4. "What is happening with Agent Cooper."
 
Den nya säsongen av "Twin Peaks" dyker upp i USA den 21 maj och här i Sverige, redan dagen efter, hos HBO Nordic! Är du peppad?
| 10 april 2017 09:00 |