RYKTE

Skribent

Alexander Kardelo

7 mars 2017 | 18:00

Har den officiella titeln till ”Jurassic World 2” redan läckt?

Universal Pictures råkade publicera något som inte skulle komma ut än.
Uppföljaren till "Jurassic World" kan ha fått en officiell titel. Runt om på nätet har flera fans snubblat över namnet "Jurassic World: Epoch".

Den potentiella titeln spreds först via Reddit i höstas. Under helgen uppmärksammade fansajten Jurassic Outpost ett annat inlägg där titeln fanns omnämnd.


I båda fallen verkar titeln ha publicerats av misstag i Universals officiella kanaler. Filmbolaget har snabbt ersatt den med "Jurassic World Sequel".

Filmen får inte premiär förrän sommaren 2018, så mycket kan hända på namnfronten. Det är möjligt att Universal har flera tänkbara titlar att välja bland, och att en av dem råkade läcka. Eller så vill de spara på den stora överraskningen tills en första teaser släpps (förhoppningsvis redan i sommar).

Den första trilogin startade med Steven Spielbergs "Jurassic Park" år 1993. Colin Trevorrows uppföljare/reboot "Jurassic World" blev en megasuccé år 2015, och ska få två uppföljare.

"Jurassic World 2: Det våras för dinosaurierna" - som vi kallar den så länge - har just börjat inspelningen på Hawaii. Regisserar gör Juan Antonio Bayona ("The Impossible").

Det skadar ju inte att spekulera, så vad tycker ni om "Jurassic World: Epoch" som titel? Har ni bättre förslag? Kommentera nedan.
| 7 mars 2017 18:00 |