Film

Skribent

Alexander Svensson

20 december 2023 | 18:45

Juliga actionfilmen "Red One" med Dwayne Johnson och Chris Evans har fått ett premiärdatum

Har du alltid drömt om att fira jul med The Rock? Nästa vinter får du chansen.
Red One” (ej att förväxla med “Red Notice”, en annan actionrulle med Dwayne Johnson i huvudrollen) är en actionkomedi med jultema som har Dwayne Johnson och Chris Evans i huvudrollerna. Filmen spelades in för ett bra tag sedan, men sedan dess har det varit tyst, fram tills idag.
 
Det är Deadline som exklusivt avslöjar att filmen kommer att gå upp på amerikanska biografer den 15 november 2024 innan den sedan klättrar in genom skorstenen och hamnar hos Amazon Prime. Deadline skriver också att filmen haft två testvisningar och fått ett starkt mottagande av testpubliken.
 
“Red One” är något så ovanligt som en originalberättelse, och inte baserad på en bok, tidigare film, ett spel eller något annat. Utöver Johnson och Evans i huvudrollerna så kommer vi även att få se J.K Simmons (“Whiplash”), Kiernan Shipka (“Totally Killer”), Kristofer Hivju (“Game of Thrones”), Lucy Liu (“Shazam: Fury of the Gods”) och Nick Kroll (“Don’t Worry Darling”) i rollerna. Regissör är Jake Kasdan, som tidigare regisserat Dwayne Johnson i “Jumanji”-filmerna.
 
Är du taggad på att fira jul med Dwayne Johnson och Chris Evans nästa november?
| 20 december 2023 18:45 |