Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

5 november 2019 | 21:45

Julianna Margulies och Corey Stoll klara för nya "Billions"-säsongen

Den femte säsongen av "Billions" förväntas få premiär någon gång under våren 2020.
"Billions" har lyckats få till en trogen skara tittare, tack vare sina smarta säsonger fyllda till bredden av grymt skådespel från framför allt Damian Lewis och Paul Giamatti i de båda huvudrollerna. Serien har låtit oss följa de båda skådespelarnas, på helt olika sätt och ofta olika sidor av lagen, mäktiga karaktärer som på ett eller annat sätt alltid tvingas utmana varandra.
 
TVLine rapporterar nu att den femte säsongen, som förväntas bli klar till våren 2020, har landat den Emmyvinnande skådespelerskan Julianna Margulies ("The Good Wife", "Cityakuten") och Corey Stoll ("House of Cards", "The Strain") i två stora nya roller. Margulies kommer att spela sociologi-professorn Catherine Brant medan Stoll dyker upp i rollen som företagsmogulen Michael Prince, från en liten håla i Indiana.
 
 
Stoll har vi tidigare under året även kunnat se i den sista säsongen av "The Deuce" hos HBO Nordic och han kommer även att dyka upp i den kommande Ryan Murphy-serien "Ratched" hos Netflix. Margulies berättade tidigare under året för MovieZine om sin roll i den verklighetsbaserade serien "The Hot Zone", som nu går att se hos Viaplay.
 

Läs också: Julianna Margulies - "Hur många gånger har du rört ditt ansikte idag?"

 
Ser du fram emot den femte säsongen av "Billions" - vilken är din favoritsäsong hittills? Kommentera gärna nedan!
| 5 november 2019 21:45 |