Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

16 september 2014 | 20:00

Judd Apatow gör komediserie för Netflix

Filmskaparen får två säsonger på ett bräde av streamingtjänsten.
Det är första gången sedan "House of Cards" som Netflix vågat sig på att ge en serie två säsonger utan att ha en endaste liten filmruta inspelad. 

Men är det Judd Apatow så är det. 

- Netflix har varit tillmötesgående på sätt jag inte ens skulle kunnat hitta på i mina vildaste feberdrömmar, säger Apatow i ett pressuttalande Variety tagit del av.

Apatow och en av manusförfattarna från "Girls" (där Apatow fungerar som exekutiv producent), Lesley Arfin, står bakom dramedin, som heter "Love". 

I huvudrollerna kommer "Community"-stjärnan Gillian Jacobs och medskaparen Paul Rust ses. De spelar Mickey och Gus, ett par vars relation tittarna ska få den osminkade versionen av. 

- Judd Apatow har en unik komediröst som lyckas vara förtjusande, insiktsfull och chockerande ärlig - ofta samtidigt, säger Netflix innehållsansvarige Ted Sarandos i samma pressutskick. 

- Tillsammans med Paul och Lesley kommer han leverera en helt ny nivå av ångest och extas i den här moderna relationskomedin. 

Men det dröjer till 2016 innan "Love" får premiär på Netflix. Den första säsongen kommer bestå av 10 avsnitt, den andra - som kommer året därpå - av 12.

Är en Judd Apatow-serie din kopp te? Tror du "Love" kan bli bra? Tyck till!

| 16 september 2014 20:00 |