Film

Skribent

Tobias Andersson

8 mars 2023 | 19:07

Jonathan Majors spelar skådespelare i nytt samarbete med Spike Lee

Den just nu ”Creed III”-aktuelle skådespelaren tar sig an rollen som talangfull Broadwayskådis i kommande dramat ”Da Understudy”.
”Creed III” hann knappt landa på biograferna innan Jonathan Majors satte tänderna i sitt nästa filmprojekt där han både ska axla huvudrollen och agera producent.
 
”Da Understudy” blir titeln på dramat som ska handla om en begåvad skådespelare (Majors) som klättrat i karriärstegen hela vägen till Broadway. Väl där hittar han sin drömroll som är värd att döda för, rapporterar The Hollywood Reporter. Om ”värd att döda för” är bokstavligt talat eller bara ett talesätt återstår att se.
 
Än så länge är filmen bara i begynnelsefasen men det verkar som att Spike Lee är aktuell som regissör. Jonathan Majors och Spike Lee hade för ett par år sedan ett samarbete med kritikerrosade filmen ”Da 5 Bloods” så en återförening är nog på sin plats. Och med tanke på filmernas snarlika titlar så kanske ”Da Understudy” blir någon slags andlig uppföljare.
 
En varm dag och risk att trampa på ett minfält under eftermiddagen. Spike Lee och Jonathan Majors ser ut att teama upp igen efter "Da 5 Bloods".
 
”Da Understudy” landar exklusivt hos Amazon Prime Video. Något releasedatum är ännu inte avtäckt.
| 8 mars 2023 19:07 |